BMW Motivation 2022 u Beogradu – Ove godine se obeležava 50-godišnjica Motorsport odeljenja u kojem nastaju vrhunske vozačke mašine. To je bio povod za organizovanje niza manifestacija širom sveta, pa i u našoj zemlji.

Ovaj jubilej je proslavljen u Beogradu na velikom automobilskom skupu pod nazivom BMW Motivation u organizaciji BMW Kluba Srbija. Delta Motors kao zvanični uvoznik BMW vozila i ove godine je podržao BMW Klub i ovu već tradicionalnu manifestaciju.

BMW Motivation 2022

BMW Motivation 2022 je održan 06. juna na prostoru Autokomerc karting centra. Manifestaciji su prisustvovali klubovi ljubitelja BMW brenda iz Srbije i regiona, kao i brojna publika.

Stručni žiri u kojem su bili i predstavnici SAT Medija grupe izabrao je pobednike u kategorijama OEM+ automobil, najlepša felna i najbolji enterijer vozila.

Najlepši automobil skupa je proglašen na osnovu glasanja posetilaca skupa. Posebne nagrade su takođe dodeljene i pobednicima u karting trci i trci na E-simulatorima vožnje.

Osim raznih BMW-a koje možemo videti svakog dana na ulicama, na samom skupu smo mogli videti i neke retke muzejske eksponate koji su stigli iz BMW muzeja u Beogradu, kao i novi modeli BMW vozila koje je izložila kompanija Delta Motors.

BMW Motivation 2022

BMW Motivation je ove godine upotpunio svoj portfolio i sa motorima, tako da su na manifestaciji gostovali i dvotočkaši koje je predvodio BMW MK Beograd.

U čast Motorsport odeljenju svi posetioci mogli su da se bliže upoznaju i sa modelima M3 i M4 u „competition“ verziji iz game BMW M power experience centra NAVAK koji vodi sertifikovani trener Mladen Alvirović.

BMW Motivation 2022

BMW Motivation 2022

BMW Motivation 2022

BMW Motivation 2022

BMW Klub Srbija

Klub su 2009. godine osnovali ljubitelji ove marke u cilju okupljanja što većeg broja istomišljenjika a sve zbog razmenjivanja iskustava, druženja i pomoći.

Kao prvi zvanični BMW Klub u Srbiji koji je zvanično priznat od BMW Clubs Europe, jer je sve svoje napore uložio u širenje ljubavi prema BMW-u, BMW Klub Srbija je ponosno poneo laskavu ali isto tako ozbiljnu i odgovornu titulu krovne organizacije svih BMW Auto Klubova u Srbiji.